Nieuws /

Blogging the City; de 'blogosphere' spreekt over stad, design en nieuwe media

Blogging the City

— 15 trendsettende Europese bloggers komen 4 oktober naar Amsterdam. Blogger Filip Visnjic van CreativeApplications (Londen) komt met steun van het Virtueel Platform bezoekersprogramma.

Op donderdag 4 oktober 2012 haalt het online magazine The Pop-Up City Europa’s meest trendsettende bloggers naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam om tijdens de eendaagse conferentie Blogging the City over de stedelijke toekomst vanuit het perspectief van de ‘blogosphere’ te praten. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de stad en hoe maken bloggers daar deel van uit?

In toenemende mate hebben bloggers door hun grote aantal lezers en volgers invloed op de manier waarop de stad gemaakt en beleefd wordt. In Pakhuis de Zwijger vertellen vijftien toonzettende bloggers uit binnen- en buitenland live vanaf het podium wat hen drijft en inspireert en wat hun ideeën zijn over thema’s als stedelijke ontwikkeling, architectuur, eten, design, fietscultuur, straatkunst en nieuwe media.

Middagprogramma 14.00 - 17.00 uur

Avondprogramma 20.00 - 23.00 uur

Blogging the City Amsterdam is een initiatief van de internationale blog The Pop-Up City en wordt ondersteund door Philips.

Reserveer nu een kaartje (5 euro per programma) en bekijk het volledige programma op http://bloggingthecity.com

Bron: The Pop-Up City / Golfstromen

Bezoekersprogramma

De komst van blogger Filip Visnjic van Creative Applications uit Londen wordt mogelijk gemaakt door het Virtueel Platform bezoekersprogramma.

Share

Facebook comments