Activiteiten / evenement

HOT100 2008

evenement

HOT100 2008 panorama

— De meest getalenteerde studenten van kunst-, media en technologie-opleidingen van 2008.

Virtueel Platform presenteert tijdens PICNIC '08 en online op virtueelplatform.nl de Hot100: de meeste talentvolle, vernieuwende, gepassioneerde en veelbelovende media talenten van Nederland. Op 25 september, vanaf 16.00uur, zijn de pitches van de talenten voor de bezoekers van PICNIC te bekijken in Westerliefde op het Westergasterrein, daarna debatteren de Hot100 onderling en de dag wordt afgesloten door de Hot Cafe borrel. De bezoekers kunnen de talenten ook ontmoeten tijdens de Business Breakfast Meetings, lunch en de borrel achteraf.

De rest van de dag is gereserveerd voor de talenten om onderling kennis uit te wisselen en hun visie te geven op de rol van cultuur en nieuwe media op het gebied van innovatie in de huidige wereld waarin iedereen verbonden is en kan samenwerken. Iedereen die geïnteresseerd is in de talenten kan terecht op de speciale Hot100 pagina op de Virtueel Platform website. Hier is onder andere de Hot100 Booklet te downloaden waarin de Hot100 zichzelf voorstellen. En in de aanloop naar de Hot100 dag presenteren enkele van de talenten zich in “Meet the Hot100” video's.

Het Virtueel Platform Hot100 2008 talentboekje geeft een overzicht van de meest veelbelovende talenten van het jaar! Bekijk ook de Meet the Hot100 videos voor een nadere kennismaking met zes talenten van 2008.

De HOT100 van 2008 zijn:
Silvana Acosta Yepez; Dirk Ammerlaan; Thomas Bakker; Bart Bakker de; Nicola Balhuizen Hepp; Laura Boffi; Antal Bos; Andrea Bozic; Mijke Broeders; Joost Broersen; Katrina Brown; Bette; Burger; Carlijn Compen; Tomas Coomans; Rolf Coppens; Amy Cox; Eelke Dekker; Anton Dellen van ;Danny Deutekom van; Maartje Dijkstra; Rutger Docter; Ali Duzenli; Bas Elvé; Anita Essen van; Joris Gelder van; Nicolo Giacomello; Frans Anton van Gils; Bart Groen; Bas Groenendaal; Rein Groot; Haan de; Ellis  Hartog; Anne Hassing; Mette Hekelaar; Annet Hennink; Carolien Hermans; Roel Herpt van; Frank Hesselink; Georg Hobmeier; Kacper Holenderski; Geugie Hoogeveen; Juin-Yi Huang; Julius Huijnck; Maartje Huinink; Menno Huisman; Jeroen Hulscher; Richard Icke; Maria Ines Villasmil; Max Italiaander; Koert van Kleef; Tania  Knuckey; Merlijn Kouprie; Inge Kuijper; Pepijn Lampe; Elisabeth Leegwater; Sylvia Leen van der; Kim Liefhebber; Catriona Ligt de; Konstantinos Lioumpas; Katharina Ludwig; Lotte Meijer; Philip Mendels; Marnix  de Nijs; Levien Nordeman; Monica Nordhausen; Dorus Oerlemans; Herjen Oldenbeuving; Anne Olthof; Femke Ooijen van; Dirk  Oosterbosch van; Eliane Oosterom van; Olivier Otten; Patrick  Plaggenborg; Adriaan Ploeg van der; Jolijn Posthuma; Jerneja Rebernak; Lies Roessel van; Jihyun Ryou; Michael Schaijk van; Jasper Schelling; Tijmen Schep; Konstantin Schmolzer; Ramon Schreuder; Jort Schutte; Robin Slierendrecht; Bart Steurs; Fatima Stoop-Alcala; Inge Thomassen; Bram Timmers; Marina Toeters; Jurriaan Topper; Roelof Tweehuijsen; Roel van der Ven; Kris Visser; Jonas Vorwerk; Adriaan Wormgoor; Jobbe Holtes; Alejandra  Wah; Daniel M Valentim; Berthe Salegos; Kuaishen; Pascal Petzinger; Steven Jouwersma

Contact

Facebook comments