Activiteiten / evenement

STRP e-cultuur festivalmeeting

evenement

STRP 2009 Aankondiging in Eindhoven

— E-cultuur festivaldirecteuren en curatoren komen bij elkaar tijdens de STRP conferentie.

Op donderdag 25 november 2010 staat er een e-cultuur festivalmeeting gepland door het Virtueel Platform op het STRP Festival.

STRP organiseert dit jaar een driedaags internationaal visitorsprogramma, waarbij ongeveer vijfentwintig curatoren en festivaldirecteuren van allerlei e-cultuur festivals over de hele wereld naar het festival komen om de conferenties en avondprogramma’s te bezoeken.

Daarnaast vindt er tijdens STRP op 25 november om 16.00uur weer een Nederlandse e-cultuur festivalmeeting plaats.

STRP Conferentie: eSphere Living in the Cloud
STRP Conferentie ‘eSphere: Living in the Cloud’ reflecteert op nieuwe technologieen en de culturele transformatie die ze teweeg brengen: Informatietechnologieën zoals RFID en NFC, en cognitieve en neurowetenschappelijke inzichten. Deze hebben nieuwe terminologie als ‘Cloud culture’, ‘web 4.0’ , ‘synaptic reality’ en ‘the internet of things’ tot gevolg en inspireren wetenschappers, kunstenaars filosofen en creatieve denkers over de hele wereld.
Met inspirerende keynotes en twee sidetracks met dieptediscussies, legt STRP Conferentie ‘eSphere: Living in the Cloud’ de beloftes en valkuilen bloot van the world as the web. Parallel aan de conferentie vindt de eSphere plaats, het grootschalige experiment met RFID tijdens STRP Festival. Verdiep je in de eSphere en deel je ervaringen tijdens de conferentie. Dash-up & connect!

Share

Facebook comments