Nieuws /

Ontdek experimentele bedrijven op de Creative Industries Fair

Expostie van de opleiding Media Design aan de Piet Zwart Institute (foto: pzwart.wdka.nl)

— Op 30 juni presenteren masterstudenten van het Piet Zwart Instituut hun ideeën voor veertien experimentele bedrijven. Laat je verrassen door vernieuwende visies en ontmoet de bedenkers bij WORM in Rotterdam.

De Creative Industries Fair bij WORM speelt in op één van de opkomende sectoren van de Nederlandse economie. Naast het maken van concrete producten of projecten, staat in de creatieve industrie ook de manier waarop deze activiteiten worden vormgegeven centraal.

4445
Piet Zwart Institute (foto: pzwart.wdka.nl)

Het gaat in deze topsector niet alleen om het product, maar dus ook om hoe het gemaakt wordt: het creatieve innovatieproces. Bedrijven in de creatieve industrie zijn in de basis bezig met creativiteit, innovatie en ondernemerschap.

Bezoekers van de Creative Industries Fair kunnen inspiratie opdoen over ondernemen in de creatieve industrie en hebben ook de mogelijkheid om in projecten te investeren. De masteropleiding Media Design van het Piet Zwart Institute en de Willem de Kooning Academie / Hogeschool Rotterdam presenteert veertien prototypes van bedrijven voor de productie van film, beeld, sociale netwerken en design.

Het evenement is onderdeel van Creative Now, een format van Florian Cramer en Aymeric Mansoux (Piet Zwart Academy) om prototypes te creëren voor de creatieve industrie.

Share

Facebook comments