Nieuws /

Kom je Ook? laat je niet twee keer dezelfde fout maken

Kom je Ook? 10 #FAIL (foto: Mediamatic)

— Virtueel Platform organiseert op de aanstaande #FAIL editie van 'Kom je ook?' op 4 oktober 2011 een SPRKR workshop in het teken van voorkomen is beter dan genezen. Speciaal aanbod: 30% korting op een dagticket met kortingscode KJO10_VP

Tijdens de SPRKR workshop worden met behulp van HOT100 experts op het gebied van sociale media en mobile media vragen van deelnemers ter plaatse in behandeling genomen.

Kom je ook? 10 is een succesvolle serie bijeenkomsten van Mediamatic. Deze #FAIL editie is een vervolg op de succesvolle Kom je ook? 6 Oops. Opnieuw staan de waardevolle lessen die je kunt trekken uit (bijna) mislukte projecten in kunst en erfgoed centraal. Met vragen als: ‘Waar ging het fout?’ en ‘Hoe kan ik dit voorkomen?’.

Sprekers vertellen over projecten die mis gingen onder hun leiding en over wat zij daarvan hebben geleerd. Met inside stories van onder andere het Nationaal Historisch Museum, de Van de Ende Foundation, MuzyQ, het Uitburo en Manifesta. Hans Aarsman vertelt over mislukte foto's als inspiratiebron, leermoment en onbedoelde parel. Bekijk programma...

3785

SPRKR workshop over
Tijmen Schep van Virtueel Platform zal een SPRKR workshop doen. SPRKR is de dienst waarmee Virtueel Platform culturele organisaties helpt met vragen over digitale cultuur. Tijmen wordt bij deze workshop ondersteund door twee HOT100experts op het gebied van sociale en mobile media.

Om een idee te geven van de onderwerpen die de afgelopen tijd via SPRKR werden behandeld: een transmediaal concept voor een kinderboekenillustrator, strategische vragen rondom een app over straatspelletjes, verdienmodel voor een kinderkunstproject, vragen over de geschiktheid van layar voor een bepaald kunstproject, tips voor sprekers voor een conferentie en meer.

Tijdens de lunchpauze van Kom je ook? #FAIL kun je meedoen aan deze workshop.

Kom je ook? #Fail met korting
Deze editie van Kom je ook? vindt plaats in de Zuiderkerk in Amsterdam op 4 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De workshop zal plaatsvinden in de bestuurskamer van de Academie van Bouwkunst aan het Waterlooplein, op vijf minuten loopafstand van de Zuiderkerk (Routebeschrijving).

Bezoekers via Virtueel Platform krijgen nu 30% korting op een KJO dagticket. Gebruik daarvoor de code KJO10_VP. De prijzen van tickets variëren, hoe eerder je boekt hoe goedkoper. Meer info en ticket...

Share

Facebook comments