Nieuws /

Meld je bij IMPAKT aan voor een residency in São Paulo

Museu da Imagem e do Som de São Paulo (foto: Flickr archivo_vivo)

— Voor de tweede keer op rij werkt het Utrechtse Impakt samen met LabMIS São Paulo aan een residency-uitwisseling. Kunstenaars kunnen zich tot 19 april aanmelden.

​LabMIS is het residency-programma van het museum voor beeld en geluid in São Paulo, Brazilië. Een Nederlandse kunstenaar zal worden geselecteerd om daar twee maanden te werken. Bij Impakt in Utrecht zal een Braziliaanse kunstenaar worden ontvangen.

In 2011 werkte Rosa Menkman tijdens haar residency bij LabMIS aan het Glitch Studies Manifesto, wat later zou uitgroeien tot een Best Practice. Zij schreef voor Virtueel Platform het artikel 'Glitch als ruimte voor technisch falen'.

4125
Kim Asendorf. Extrafile, BLINX (vs. Rosa Menkman, Monglot, 2011) (2011)

Aanmelden

Nederlandse kunstenaars, of kunstenaars met een permanente verblijfsvergunning in Nederland, kunnen zich aanmelden voor de residency bij LabMIS in São Paulo. De residency duurt twee maanden en zal zijn van 10 augustus 2012 tot 9 november 2012.

Meer informatie over de residency is te vinden op de website van Impakt, daar is ook het aanmeldingsformulier te vinden. Aanmelden kan tot 19 april.

Share

Facebook comments