Nieuws /

Aanvraagformulier Meerjarenprogramma E-cultuur beschikbaar

Meme Damrak Amsterdam (foto: Dongwei Su voor Setup)

— Het Stimuleringsfonds voor Architectuur (SfA) heeft vandaag het aanvraagformulier voor het meerjaren basisprogramma e-cultuur beschikbaar gesteld. De deadline voor indienen is 1 maart 2012 voor 17.00 uur.

​Het aanvraagformulier voor de Deelregeling Meerjarige Programma’s Architectuur, Vormgeving en E-cultuur is beschikbaar. Het is te downloaden via de site van het Stimuleringsfonds voor Architectuur.

Deelregeling Meerjarige programma's

Op basis van deze regeling kan subsidie worden verstrekt voor de kalenderjaren 2013-2014 en voor de kalenderjaren 2015-2016. Aanvragen worden beoordeeld door de Adviescommissie Meerjarige Programma’s van het fonds. Deze nieuwe regeling komt in plaats van de Basisinfrastructuur (BIS) en staat open voor rechtspersonen en organisaties. Voor het basisprogramma ontvangt een instelling een basissubsidie. Dit bedrag is nooit hoger dan € 500.000 per jaar. Vervolgens kan de commissie toeslagen van maximaal € 50.000 per subsidieperiode.voor excellent uitgewerkte, innovatieve activiteiten, die expliciet gericht zijn op:

  • talentontwikkeling;
  • publieksbereik;
  • bevordering van goed opdrachtgeverschap;
  • crosssectorale en multidisciplinaire samenwerking;
  • internationale uitwisseling.

Er is een aanvraagformulier voor het basisprogramma en een aanvraagformulier per aanvullend project.

Tip voor OSX / Apple

Het SfA laat weten dat voor degenen die met een Apple werken het is aan te raden eerst het formulier te downloaden, dan af te sluiten. Vervolgens kan het pdf-bestand geopend worden en ingevuld. Het aanvraagformulier invullen in voorvertoning leidt tot problemen.

Vragen

Voor vragen mail met Martijn Oskam van het Stimuleringsfonds voor Architectuur. Op de website houden zij een overzicht van gestelde vragen met bijbehorende antwoorden bij.

Lees ook het verslag van de What Grants Can Do bijeenkomst van 18 januari 2012 voor meer informatie over de nieuwe vorm van het fonds.

Share

Facebook comments