Nieuws /

Ontmoet Europese kunst- en designtalenten bij V2_ Test_Lab

Still uit de film One-Way Ticket van Joseph Popper (foto: V2_)

— Aan het eind van het academisch jaar kijkt het V2_ Test_Lab naar de beste kunst- en designwerken van talentvolle afstudeerders uit Europa. Beleef de werken en ontmoet de kunstenaars zelf op 5 juli.

4452

Bij Test_Lab: The Graduation Edition kun je inzicht krijgen in de drijfveren, keuzes en ambities van recent afgestudeerde kunstenaars en vormgevers.

De talenten komen van de Royal College of Art in Londen, het Piet Zwart Instituut in Rotterdam, de Technische Universiteit Eindhoven, het Frank Mohr Instituut in Groningen en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

De geselecteerde werken zijn zeer divers. Wat te denken van een enkeltje naar de ruimte, wind voor binnenruimtes, levensechte hologrammen, en een installatie die gebruik maakt van je ogen. Op de avond kun je de werken uitgebreid bekijken en aanraken, en in contact komen met de makers.

Industrieel ontwerper Marcel van Heist stelt zich in deze video op Vimeo alvast voor, en hij vertelt meer over zijn project Rural Spark waarmee hij in India duurzame energie op wil wekken.

De avond bij V2_ in Rotterdam begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over de avond en de projecten is beschikbaar via de website van het V2_ Test_Lab.

Share

Facebook comments