Nieuws /

This Happened Amsterdam zet het creatieve proces centraal

Ief Spincemaille, Behind the Horizon.

— Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond presenteert op maandag 17 december de vierde editie van This Happened Amsterdam, een avond over de creatieve processen van digitale makers.

This Happened Amsterdam is een avond over het creatieve proces - over de reis van het eerste idee tot het eindproduct en alles wat ertussen zit. Interactieve kunstenaars, game designers, architecten, hackers, grafisch- en interactie ontwerpers en app-ontwikkelaars komen aan het woord. Als makers van creatieve projecten hebben zij één ding met elkaar gemeen: het proces beïnvloedt de uitkomst.

Verwacht geen eindresultaten, maar juist onthullingen over de verrassende bochten en de doodlopende paden van hun ‘making of’: met schetsen, voorbeelden, video’s, live demo’s, en veel antwoorden op vragen van andere makers uit het publiek. De lezingen zijn in het Engels.

Sprekers

4684
Screenshot van website Promised Land, Sara Kolster

Sandy Claes & Daan Wampers en Ief Spincemaille waren ook aanwezig tijdens How Do You Do 2012 in Gent.

Kaartjes

Kaartjes zijn online verkrijgbaar. De standaardprijs is 10 euro en voor kunststudenten en jongeren onder de 27 is de prijs 6,50 euro.

De Brakke Grond bevindt zich in de Nes 45 te Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.debrakkegrond.nl of op www.thishappened.org.

Share

Facebook comments